AKP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Çam: “15 Temmuz, Bir Milletin Direniş Destanıdır”
Kahramanmaraş HaberleriAK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı: “Egemenliğimizi Korumak İçin Hep Birlikte Meydanlardaydık”
AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milletinin hain darbe girişimine karşı gösterdiği kahramanca direnişi ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığını vurguladı.
Başkan Çam, 15 Temmuz gecesinde sadece bir darbenin değil, bağımsızlık ve egemenlik haklarının da hedef alındığını belirterek, “O gece milletimiz, tanklara, uçaklara, mermilere karşı sadece inancı ve bayrağıyla meydanlardaydı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimiz, hainlere gereken cevabı vererek tarihi bir destan yazdı,” dedi.
Kahramanmaraşlıların da ülke genelindeki vatandaşlar gibi aynı anda sokaklara inerek demokrasiyi koruma iradesi gösterdiğini belirten Çam, “O gece meydanlarda olan tüm hemşehrilerimize minnettarız. Aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum. Bu millete pranga vurulamaz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.