© Haber Hanesi 2014 - 2025

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkhan’da 4-0’la Fırtına Gibi Esti!

3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, deplasmanda 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş.'yi 4-0'lık net bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyet, İstiklalspor’un zirve yarışına yeniden güçlü bir şekilde ortak olmasını sağladı.

Sezona güçlü bir başlangıç yapan İstiklalspor, ilk 3 haftada 3 galibiyet alarak ligin zirvesine yerleşti. Ancak, 4. haftada evinde Zonguldakspor ile berabere kalması ve ardından Sebatgençlikspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olması, takımın şampiyonluk hedefinde önemli bir yara almasına neden oldu. Üst üste iki hafta galibiyet göremeyen Kahramanmaraş temsilcisi, Kırıkhan’da aldığı bu farklı galibiyetle toparlanarak iddiasını sürdürdü.

Fırtına Gibi İlk Yarı

Kırıkhan'da oynanan karşılaşmada, Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor üstün bir performans sergiledi. Maçın ilk yarısında adeta fırtına gibi esen ekip, 36. ve 42. dakikalarda Ali Han Tuncer’in iki golü ve 40. dakikada Uğur Mustafa Türk’ün şık vuruşuyla devreyi 3-0 önde kapadı.

İkinci Yarıda Fark Açıldı

Baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdüren İstiklalspor, 64. dakikada Ali Han Tuncer’in hat-trick yaparak attığı golle farkı 4’e çıkardı. Maçın ilerleyen dakikalarında rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirmesine rağmen başka gol bulamayan İstiklalspor, mücadeleyi 4-0 galip tamamladı.

Puan Durumu ve Gelecek Maçlar

Bu galibiyetle 13 puana ulaşan Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeye devam etti. 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. ise 1 puanda kaldı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER