Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor İzmir'den Puansız Döndü
Kahramanmaraş HaberleriNesine.com 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, deplasmanda İzmir Çoruhlu FK ile karşılaştığı mücadeleden 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
Son haftalardaki puan kayıpları ve performansıyla eleştirilerin odağında olan temsilcimiz, bu sonuçla İzmir’den istediğini alamadan döndü.
Karşılaşma boyunca her iki takım da etkili bir oyun sergilemeye çalışsa da, gol yollarındaki başarısızlık nedeniyle mücadele uzun süre golsüz devam etti. Ancak uzatma dakikalarında İzmir Çoruhlu FK’dan Recep Gül, savunmada yapılan hatayı fırsata çevirerek 90+2’de takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Bu mağlubiyetle birlikte Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, ligdeki istikrarsız gidişatını sürdürürken, taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Yönetim, takımın performansını toparlamak adına gerekli adımların atılacağını belirterek, mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.