Afşin'li Gençler Müzikal İle Eğlendi
GÜNDEMAfşin Belediyesi'nin Hollanda Kraliyeti katkılarıyla düzenlediği "Bir Kocaman Eşşek" çocuk müzikali corona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirildi.
Gösteriyi izleyen Afşinli gençler "müzikal oyunu çok beğendiklerini, belediyenin bu tip organizasyonlar düzenlemesinin kendilerini memnun ettiğini" belirttiler.
Afşin Belediye Başkanı GÜVEN; "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların gülen gözleri bizlerin en büyük motivasyonu. Bugün de onları mutlu görmek bizim için çok anlamlıydı. Özellikle pandemi sürecinde genç yaşlı hepimiz sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerden uzak kaldık. Belediye olarak çocuklarımızın gelişimi ve mutluluğu için imkan buldukça hizmetler organize ediyoruz. Sanatsal etkinlikler de eğitim ile birlikte bunların başında geliyor. Ben gelecek nesillere güveniyorum, onlar milletimizi çok daha iyi yerlere getirecekler, buradan abileri olarak selamlarımı iletmek istiyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.