Vali Yazıcı dereceye giren sporcularla buluştu
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya Valisi Ersin Yazıcı, ulusal ve uluslararası spor yarışmalarında çeşitli dallarda dereceye giren Antalyalı sporcular ve antrenörleriyle buluştu.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen organizasyonda sporcularla bir araya gelen Vali Yazıcı, sporculara kendi deneyimlerini anlatırken sporcuların sorularını da cevapladı.
Sporun hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğuna vurgulayan Yazıcı, "Sizler başarılarınızla sadece madalya kazanmıyorsunuz, aynı zamanda yediden yetmişe milletimizin tamamının da gönlünü kazanıyorsunuz." dedi.
Sporculara gençlik döneminde hentbola ve futbola gönül verdiğini sonrasında bağını koparmak zorunda kaldığını anlatan Yazıcı," Hepinizin branşlarınızda en iyi olmak ve gelecekte olimpiyatlarda ülkemizi en güzel şekilde temsil etmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ise, "Her birinin gözlerindeki umut ve azim beni çok heyecanlandırdı. Ümit ediyorum ki çok çalışarak bugünlere gelen sporcularımız gelecekte yeni dünya ve olimpiyat şampiyonlukları elde edecekler, ülkemizin ve ilimizin gururu olacaklar." diye söyledi.
Yazıcı, ziyarette konuklarına spor malzemeleri hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.