VEKİL ÖZTUNÇ SORDU ! GENÇLERİ NEDEN KANDIRIYORSUNUZ
GÜNDEMCumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, aylar öncesinden büyük bir propagandayla açılışı yapıldığı halde bugün faaliyete geçecek düzeye dahi gelemeyen Andırın Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’ndaki son durumun ve gerçeklerin kamuoyuyla paylaşılması için harekete geçti.
AKP’li belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla 24 Haziran seçimleri öncesi aceleyle açılışı gerçekleştirilen Andırın Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nun aradan geçen 3 aya rağmen halen hizmete girememesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
CHP’li Ali Öztunç’un konuyu Meclis gündemine taşırken, “Bu tesis madem hemen hizmete girmeyecekti neden açılışını yaparak gençlerimizi kandırıyorsunuz? Faaliyete geçmeye hazır olmayan bu tesisin seçimlere birkaç gün kala açılmasındaki amaç nedir?” ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Öztunç’un Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesi aynen şu şekilde:
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA
Aşağıdaki sorularımın Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.
Saygılarımla.
Ali ÖZTUNÇ
Kahramanmaraş Milletvekili
24 Haziran seçimleri öncesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Milletvekillerinin katıldığı törenle 12 Haziran’da Andırın İlçemizde açılışı yapılan Gençlik Merkezi ve Spor Salonu, aradan üç ay geçmesine rağmen hizmete girmemiştir. Andırın İlçemizde yaşayan gençlerimiz kullanıma hazır olmayan bir yerin açılışının neden yapıldığını merak etmektedirler.
Buna istinaden;
1- Faaliyete geçmeye hazır olmayan bu tesisin seçimlere birkaç gün kala açılmasındaki amaç nedir? Bu tesis madem hemen hizmete girmeyecekti neden açılışını yaparak gençlerimizi kandırıyorsunuz?
2- Andırın’daki gençlik ve spor merkezi üç aydan beri neden faaliyete geçmemiştir? Ne gibi eksiklikler mevcuttur? Yapan firma ile bir anlaşmazlık mı yaşanmıştır?
3- Bu tesisi yapan firma hangisidir? Yapım bedeli ne kadardır?
4- Gençlik merkezi ve spor salonundan Andırın’lı gençlerimiz ne zaman faydalanabileceklerdir?
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.