© Haber Hanesi 2014 - 2025

TESİSLERİMİZ DOLSUN TAŞSIN, ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLSUN

TESİSLERİMİZ DOLSUN TAŞSIN, ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLSUN

Yahya Kemal Mahallesi Yüzme Havuzu’nu ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Çocukların mutluluğunu daim etmek için ilçemizi bu gibi sosyal tesislerle donatmaya devam edeceğiz” dedi. Sosyal ve kültürel projelerle bölgesini zenginleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, hizmete sunduğu tesislerde özel programlar yapmaya devam ediyor. Yahya Kemal Mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle hizmete sunulan yüzme havuzunu ziyaret eden Başkan Okay, burada öğrencilerin sevincine ortak oldu. İlçede faaliyet gösteren kuran kurslarında eğitim gören öğrencileri yüzme havuzunda misafir eden Başkan Okay, bu gibi etkinlikleri sürdüreceklerini anlattı. Öğrencilerin sevincine ortak olduklarını aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Geçen yıl faaliyete açtığımız Yahya Kemal Mahallesi yüzme havuzumuz bu yılda gençlerimizin hizmetindedir. Bölgemizden gençlerimiz bu sıcak yaz günlerinde havuzumuza büyük ilgi gösteriyor. Bizler de belirli periyotta burada özel programlar yapıyoruz. Kuran kursu ve hafızlık talebelerini şuanda burada ağırlıyoruz. Onların mutlu olması bizleri son derece memnun ediyor. Bu mutluluk bizleri sosyal tesis yapımı konusunda adeta kamçılıyor.” Kuran kursu öğrencileri de Başkan Okay’a bu özel hizmetinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TÜM HABERLER