© Haber Hanesi 2014 - 2025

PTT’DEN KUZEY KIBRIS’TA MİLLÎ PUL SERGİSİ

PTT AŞ, KKTC Posta İdaresi ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu işbirliği ile 15-20 Nisan 2019 tarihleri arasında “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Millî Pul Sergisi” düzenleyecek.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından, 15-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Lefkoşa Bedesten Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan sergi alanında, konuya ilişkin “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Millî Pul Sergisi 15-20.04.2019 LEFKOŞA” ibareli özel tarih damgası kullandırılacak.

 

Sergi ile ilgili üretilen özel tarih damgalı zarflar 3,00 TL bedelle, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde, filateli cep uygulamasında ve etkinlik alanında bulunan filateli standında satışa sunulacak.

 

Ayrıca, 15 Nisan 2019 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Millî Pul Sergisi konulu Özel gün Zarfı 3,50 TL bedelle satışa sunulacak. Aynı gün, “PTT Pul Müzesi Anafartalar Mah. Atatürk Bulv. No:13 Ulus/ANKARA” adresinde mesai saatleri içerisinde “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Millî Pul Sergisi 15.04.2019 ANKARA” ibareli özel gün zarfına ait özel tarih damgası kullandırılacak.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER