© Haber Hanesi 2014 - 2025

Manavgat’ta otel personeli ve turistler çevre temizliği yaptı

ANTALYA (AA) Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel çalışanları ve turistler, "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla çevre temizliği gerçekleştirdi.

Titreyengöl turizm bölgesinde hizmet veren Armas Global grubuna ait Amara Family Resort Otel, çevre bilincini geliştirmek, sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamanın önemini vurgulamak amacıyla çevre temizliği etkinliği düzenledi.

"Dünya Çevre Günü"nde otel personeli ve tesiste konaklayan turistlerinde katıldığı etkinlikte, önce çevreyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Ardından katılımcılar otel çevresi ve Titreyengöl Plajı'ndaki atıkları topladı.

Otel İşletme Müdürü Bekir Ece, gazetecilere, çevrenin korunması ve çevre duyarlılığının arttırılması konusunda bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Dünya Çevre Günü"nde çevre etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Ece, "Yaşanabilir bir dünya için temiz çevreye ihtiyacımız var. İnsanların çevreye ve dünya temizliğine ilgi göstermelerini, daha dikkatli olmalarını ve gelecek nesillere daha iyi, daha temiz, daha yeşil ve temiz bir dünya bırakmalarını istiyoruz." dedi.

Temizliğe katılan Rus turist Ekaterina Moichanova ise "Biz de gönüllü olarak çöp toplama kampanyasına katıldık. Sahildeki temizlik çalışmalarına yardım ettik. Hepimiz bu dünyanın temiz olmasını istiyoruz." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER