© Haber Hanesi 2014 - 2025

MUHTAR ADAYI OKUR “NAMIK KEMAL'İ YENİDEN İNŞAA EDECEĞİZ”

Yerel seçimlerin gün be gün yaklaştığı şu günlerde hizmet yarışında ‘Ben de varım’ diye Ahmet Okur Namık Kemal Mahallesi’ne Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

‘Yeni Namık Kemal’i hep birlikte inşa edeceğiz’ diye yola çıkan Muhtar Adayı Ahmet Okur: “Kahramanmaraş ilimizin Dulkadiroğlu ilçesinin Asırlık Çınarı gibi duran şehrimizin köşe taşı Namık Kemal Mahallemizi yeniden hayal ederek hak ettiği konuma taşıyarak yeni Namık Kemal Mahallesinin kimliğini birlik ve beraberlik için de gün yüzüne çıkartacağız.

Mahallemizin itibarını zedelemiş olan tüm unsurları ve davranışları berataraf ederek tertemiz ve vakur duruşumuzla, asil toplumun en önemli parçası haline geleceğiz.

Toplumumuzun, kendi öz değerlerinden uzaklaştıran ve alı koyan kötü alışkanlıkları yenerek köşe başlarında umudu ve geleceği, hayal simsarlarına ve umut tacirlerine bağlanmış kardeşlerimizi bataklıktan kurtararak gençliğimizi yeniden hayata kazandıracağız. Eğitim ve iş dünyasına atılmalarını sağlayarak daha sağlam daha diri ve daha özgüvenli bir mahalleyi yeniden inşaa edeceğiz.

Mahallemizin temel sorunları üzerinde istişareler yaparak, ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmanın, birlik ve beraberliğe dayalı sonuçların heyecanını, coşkusunu birlikte yaşayacağız.

Bizleri bağrında sımsıcak tutan ve güven duygusunu her an içimize işleyen, mahallemizde, huzurun refahın ve güvenliğin artmasıyla yaşam standartlarımızı üst seviyeye çıkartarak, daha iyi yaşanabilir ve daha müreffeh bir Namık Kemal için, adımlarımızı atmaktan asla geri durmayacağız!

19 yıllık mahalli ve yerel yönetimlerin merkezinde, çalışarak yoğrulmuş olan hizmet tecrübemizi, mahallemize kazandırmanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz” diye konuştu.

SIRADAN BİR MUHTAR ADAYI DEĞİLİM!

Muhtar adayı Okur sözlerine şöyle devam etti: “Mülki amirlik sıfatını taşıma hayalleri ve hedefleri olan ve bu sorumluluğu hakkaniyet çerçevesinde yürütmenin gayesiyle, mahallenin ve mahallelinin sorunlarını omuzlarında gururla taşımayı kendine addetmiş, özgüveni hizmet etmekten ve hizmet edilenden alarak başarıya koşan bir muhtar olarak geliyorum.

Mahallemizi seven, mahallesine sahip çıkmak isteyen herkesi 7’den 70’e Namık Kemal’i yeniden hayal etmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyorum.

‘’Büyük Hayaller Küçük Kıvılcımlarla Başlar. Yapmamız Gereken, Birlik ve Beraberlik İçinde Hayallerimizin Kıvılcımı Ateşlenmesi İçin Mücadele Etmektir’’ dedi.

AHMET OKUR KİMDİR?

1979 yılında doğan Ahmet Okur, 19 yıldan beri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmakta olup, halen aynı görevine devam etmektedir. Evli ve 3 Çocuk Babası olan Ahmet Okur Namık Kemal Muhtar Adayı olduğunu açıklamıştır.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER