Kaş’ta trafik etkinliği düzenlendi
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Antalya'nın Kaş ilçesinde "'Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var" kampanyası kapsamında trafik etkinliği gerçekleştirildi.
Motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla Antalya Valiliği himayesinde başlatılan kampanya kapsamında, Hilmi Toksoy İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki 600 öğrenciye jandarma ekiplerince trafik dedektifleri eğitimi verildi.
Ekipler, 300 motosiklet sürücüsüne de güvenli sürüş eğitimi verdi. Sürüş eğitimini başarıyla bitiren sürücülere kask dağıtıldı.
Etkinlikte konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, hemen hemen her gün yaya ya da araçlarla trafiğin içinde olduklarını belirterek, "Bu ortaokulu, trafik konusunda tüm Antalya'da örnek göstermeye devam edeceğim. Bu okulun öğrencilerinin Antalya'da en hassas öğrenciler olduğunu duyuracağım." dedi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.