Kahramanmaraş’ta huzurevi sakinlerine aşure ikram edildi
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde aşure etkinliği düzenlendi.
Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir ile Habibe Öçal ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kazanlardan doldurdukları aşureleri huzurevi sakinlerine ikram etti.
Vatandaşların Muharrem ayını tebrik eden Vali Coşkun, bu kapsamda aşure dağıttıklarını söyledi.
Muharrem ayının bereketini büyüklerle birlikte paylaşmaya çalıştıklarını belirten Coşkun, "Muharrem ayı vesilesiyle Onikişubat belediyemizin huzurevimizde yaşlarımıza yönelik bir aşure etkinliğinde beraberiz. Büyüklerimizle bir araya geldik onlara sağlık afiyet dileklerimizi ilettik ve bu Muharrem ayının bereketini büyüklerimizle birlikte paylaşmaya çalıştık. Ben bu etkinlikte destek veren Onikişubat belediyemize belediye başkanımıza emeği geçen arkadaşlarımıza il müdürümüze teşekkür ediyorum. Buradaki büyüklerimizin de her birini ellerinden öpüyoruz sağlık afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyoruz." diye konuştu.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal da programda emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşların Muharrem ayını tebrik etti.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise birlik ve beraberlik duygularının Muharrem ayında ön plana çıktığını söyledi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.