© Haber Hanesi 2014 - 2025

KAMU KÜLLİYESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Dulkadiroğlu İlçesinin yeni şehir merkezi olmaya aday kamu külliyesi alanında çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye hizmet binasında çalışmalarda sona yaklaşılırken, kaymakamlık binasında ise inşaat çalışmaları için hazırlıklar sürüyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın prestij projeleri arasında yer alan Kamu Külliyesi projesinde sona gelindi.

Belediye hizmet binası ile birlikte meclis binası, kreş ve yemekhane binaları tamamlanırken, kaymakamlık binası ile ilgili de ihalenin tamamlandığı ve inşaata başlanacağı bildirildi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin geleceği olan projenin hızla devam ettiğini bildirdi.

Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Doğuya doğru gelişimin önünü açacak olan bu projeyi çok değerli görüyoruz. Bu kapsamda çalışmaları büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada belediye hizmet binası, kreş, meclis binası ve yemekhane gibi binalarımız neredeyse tamamlanmış durumdadır. Kaymakamlık binamızın da ihalesi yapıldı. Zaten temeli atılmış olan binanın inşaatına kısa zamanda başlanacağını öngörüyoruz. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz modern ve kamu hizmetleri bakımından üst düzey bir yapıya kavuşmuş olacak.”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER