İLÇEMİZİ BİRLİKTE İNŞA VE İHYA EDİYORUZ
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Başkan Okay, ilçesine kazandırdığı her hizmette çalışma arkadaşlarının payına vurgu yaptı.
Sosyal ve kültürel belediyecilik faaliyetleriyle dikkat çeken Dulkadiroğlu Belediyesi’nin özel bir ekibe sahip olduğunu dile getiren Başkan Okay, geride kalan hizmet sürecinde bu ekibin çok önemli çalışmalar yaptığını kaydetti.
Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Okay, şunları aktardı: “Göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle ilçemizi inşa ve ihya ediyoruz. Yeni dönemde de vatandaşımızın teveccühüyle bu projelerimizi devam ettirme hedefimiz var. Daha güçlü ve daha deneyimli bir şekilde ilçemizi inşa etmeye devam edeceğiz. Ben ekiplerimizin her türlü zorluğa rağmen vatandaşa ulaştığını ve hizmete kavuşturduğunu gördüm. Yeni dönemde de aynı özveriyle ve gayretle yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçte çalışma arkadaşım olan sizlerin desteği de benim için önemlidir.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.