© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hatay’da lise arkadaşları 31 yıl sonra yeniden buluştu

HATAY (AA) Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 1991 yılında liseden mezun olan arkadaş grubu, yıllar sonra bir araya gelerek anılarını tazeledi.

Reyhanlı Lisesi'nden 31 yıl önce mezun olanlar için belediyenin sosyal tesislerinde buluşma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe İstanbul, Gaziantep, Sivas, Malatya, Konya'dan katılan 40 kişi, uzun yıllar sonra bir araya gelmenin sevincini yaşadı.

Buluşmayı organize eden Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Şanverdi, AA muhabirine, 31 yıl sonra sınıf arkadaşlarıyla görüştüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Etkinliği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Şanverdi, "Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan sınıf arkadaşlarımızla yeniden görüşmek çok anlamlı oldu. Bundan sonra bu buluşmaları sık sık tekrar edeceğiz. Akademisyen, doktor, iş insanı ve esnaf gibi farklı meslek gruplarından 40 sınıf arkadaşımızla yaptığımız bu anlamlı buluşmayı farklı zamanlarda ailelerle de yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.



İlginizi Çekebilir

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

TÜM HABERLER