Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta zabıta denetimi
GÜNDEM
GAZİANTEP/ KAHRAMANMARAŞ (AA) Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta zabıta ekipleri Kurban Bayramı dolayısıyla denetim yaptı.
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde zabıta ekipleri canlı hayvan pazarında vatandaşların mağduriyet yaşanmaması amacıyla denetim gerçekleştirildi.
Vatandaşları ve besicileri salgın kuralları konusunda uyaran ekipler, denetimlerde satıcıların tartılarını incelendi.
Kahramanmaraş'ta ise Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri kent genelindeki denetimlerini sıkılaştırdı.
Kurban Bayramı öncesi ticari faaliyetlerin gerçekleştirildiği alanlardan toplu taşıma alanlarına kadar pek çok bölgede denetim yapan ekipler kontrollerini sürdürüyor.
Vatandaşların güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi adına 24 saat esasına göre görevlendirilen ekipler, yasa dışı satış ve duygu istismarıyla çıkar elde eden kişilere yönelik çalışma yaptı.
Ekipler ayrıca hayvan pazarlarında uzman veteriner hekimlerle koordineli şekilde yapılan denetimlerle, vatandaşların sağlığının korunmasını hedefliyor.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.