GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE ESNAFIN YANINDAYIZ
GÜNDEMGönüller ihya etmek için yola çıkan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, seçim çalışmalarını Cahit Zarifoğlu Caddesinde sürdürdü.
Esnafın derdiyle dertlendiklerini dile getiren Başkan Okay, gönül belediyeciliğinin temelinin de bu olduğunu söyledi.
Geride kalan hizmet süresinde yeni kurulan ilçesini inşa ve ihya eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ‘Gönül Belediyeciliği’ parolasıyla yola çıkarak yeni dönem için vatandaştan yetki istiyor. İlçesini karış karış gezen Başkan Okay, Cahit Zarifoğlu Caddesinde vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Esnafın dertlerini de dinleyen Başkan Okay, bu dertlerin çözüme kavuşması adına atacağı adımları anlattı. Beş yıllık hizmet sürecinde birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını dile getiren Başkan Okay, yeni dönemde vatandaşın Cumhur İttifakına yetki vermesiyle yeni bir sürecin başlayacağını hatırlattı.
Başkan Okay, seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmesinde şu konulara değindi: “Seçim çalışmaları kapsamında Cahit Zarifoğlu Caddemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Burada esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek onların sorunlarına çözüm olabilecek çalışmaları yapmak için bir fikir ortaya koyduk. Buradaki en önemli sorunun galerici arkadaşlarımızın park sorunu olduğunu öğrendik. Kaldırımların park için kullanıldığını ve bu durumun önemli bir soruna neden olduğunu tespit ettik. Bu sorunun ortadan kalkması adına bir çalışma yapacağız. Bunun dışında bu gezilerde vatandaşımızın Cumhur İttifakına olan ilgisi çok önemli. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Daha önceki süreçte de olduğu gibi Cumhur İttifakı olarak iyi bir oy oranıyla seçimden galip bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Bu galibiyetin ardından da vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet için kolları sıvayacağız. Hem şehirlerimizden dileğim bizlere güvensinler. Onlara 5 yıldan bu yana hizmet ediyoruz. Gece gündüz demeden ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Dulkadiroğlu ilçemizi değiştirdik ve dönüştürdük. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah ilçemizin gelişimi ve kalkınması adına daha çok çalışacağız.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.