© Haber Hanesi 2014 - 2025

GENÇLİK MERKEZİ İLK MEYVESİNİ VERDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın gençlerin geleceğini imar etmek için inşa ettiği gençlik merkezi ilk meyvesini verdi.

Gençlik merkezinin spor salonunda judo eğitimi alan Dilan Çam, Judo Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)’a seçilerek milli takımın kapılarını açtı.

Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, yüzlerce gence umut oldu. Gençlerin eğitimi ve gelişimi için birçok projeyi bünyesinde barındıran Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, bu projelerin meyvelerini de almaya başladı.
Judo salonunda onlarca öğrenciye sunulan spor eğitiminde başarılar da bir bir gelmeye başladı. Yeteneğiyle ön plana çıkan Dilan Çam, Judo Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne seçilerek Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin ilk meyveleri arasında yer aldı.
TOKİ Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitimini sürdüren Dilan’ın başarısı gençlik merkezini ve ailesini de gururlandırdı.
Bu sevincini Gençlik Merkezi’nin mimarı Belediye Başkanı Necati Okay ile paylaşan Çam, Başkan Okay’ı makamında ziyaret ederek sunduğu imkânlar için teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Gençlik Merkezi’nin amacına ulaştığını söyledi. Bundan sonraki süreçte bölgede yaşayan gençlerin geleceğini şekillendirmek amacıyla Gençlik Merkezi’nin yeni projeler gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Okay, ziyarette yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bölgemizin en önemli eksiği olan gençlik merkezi koşununda bir çalışma yapmış ve Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olan tesisimizi geçen yıl hizmete açmıştık. Hizmete başladığımız gün de amacımızın geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak, sportif faaliyetlerine yardımcı olmak olduğunu söylemiştik. Bugün geldiğimiz noktada sportif anlamda Dilan kızımızın yakaladığı başarı bizlerin amacına ulaştığını gösteren önemli bir kanıttır. Bu güzel sonucun verdiği moralle gençlik merkezimiz gençlerimize aşkla hizmet etmeye devam edecektir. İnşallah gençlik merkezimizde üniversiteye hazırlanan gençlerimizden de alacağımız güzel haberlerle daha da mutlu olacağız. Ben kızımıza başarılar diliyorum. Bu başarıyı elde etmesine yardımcı olan hocalarına ve ailesine de ayrıca teşekkür ederim.”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER