Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube İş Yeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
GÜNDEMEğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu, Şube Genel Kurulu ile formatör eğitimi alan iş yeri temsilcileriyle bir araya geldi.
Bir Et Lokantasında Şube Genel Kurulu ve iş yeri temsilcileriyle düzenlenen toplantıya yoğun katılım sağlandı. Toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Furkan 2018 yılı seçim sürecinin tamamlandığını belirterek bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti. Furkan, 2019 yılı Mayıs ayının mutabakat ayı olması hasebiyle yeni üyeliklerin yapılması ve mutabakatta yetki devamı için üyelerden çaba içerisinde olmalarını istedi.
Üyelerden gelen talep, öneri ve dileklerin dinlendiği toplantıda Genel Kurul üyeleri ve işyeri temsilcileri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.