CEMİLE AKKOYUN SOSYAL TESİSİNDE SONA DOĞRU
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve hayır sahibi Orhan Akkoyun tarafından yapımı devam eden Cemile Akkoyun Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, taziye evinin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.
Cemile Akkoyun Taziye Evi inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi alan Başkan Erkoç: “Büyükşehir Belediyesi olarak arsasını tahsis ettiğimiz, Hayırsever İş Adamımız Orhan Akkoyun tarafından Üngüt Mahallemizde yapımı devam eden Cemile Akkoyun Sosyal Tesis ve Taziye Evinde incelemelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız sosyal tesislerimizde taziye evi, kütüphane, yaşlılar dinlenme salonu gibi bölümleriyle beraber inşa ediyoruz. Mahalle sakinlerimize tam bir sosyal tesis olarak hizmet veriyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.