Başkan Mahçiçek’ten KURBAN BAYRAMI MESAJI
GÜNDEMHANEFİ MAHÇİÇEK “ BAYRAMLAR BARIŞA VESİLE OLSUN”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kurban Bayramı mesajında İslam Âleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “dünyanın en güzel yeri sevdiklerimizle birlikte olduğumuz yerdir. Sevdiklerimizle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim ifadelerini kullandı.
Konuşmasında birlik ve beraberliğin kardeşlik duygusu ile besleneceğini ifade eden Başkan Mahçiçek, bayramların bu duyguları pekiştirmek için bir vesile olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Ailelerin, akrabaların bir araya gelmesi için bir vesile olan Kurban Bayramı ile ilgili düşüncelerini aktaran Başkan Mahçiçek “ Sevgili hemşerilerim, Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek açısından çok önemlidir.
Zaman zaman istemsizce birbirimizi kırıp incitebiliyoruz ama önemli olan bu kırgınlıkların kavgaya dönüşmemesi ve uzatılmaması. Diliyorum ki bütün küslerin barıştığı, ailelerin birlik içinde olduğu huzurlu bir bayram geçirelim. Bayramımız barışa, sevgi ve saygıya vesile olsun.
Unutmayalım ki sevgi paylaştıkça çoğalan bir olgudur ve biz de bu düşünce ile kapılarımızı sonuna kadar birbirimize açalım. İçimizdeki kini, hırsı, nefreti bir kenara bırakıp, baki olmayan dünyada sevgiye, saygıya, kardeşliğe yer verelim.
Devletimiz, milletimiz son günlerde ciddi saldırılara maruz bırakılarak, sıkıntı içerisinde bırakılmaya çalışıyor. Şimdi de ekonomik kriz ile bizlerin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Sanıyorlar ki, bu millet bir doların yükselmesiyle birbirine sırtını dönecek, bir dolar ile Türkiye devrilecek. İşte onlara aldandıklarını ancak birlik ve beraberliğimizi koruyarak ve her geçen gün birbirimize olan sevgimizi artırarak gösterebiliriz.
Büyüklerimizin küçüklerin değerini bildiği, küçüklerimizin de büyüklerimize saygı ile yaklaşması bilincinin aşılandığı bir bayram olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sözlerine kabir ziyaretlerinin de unutulmaması gerektiğini vurgulayarak devam eden Başkan Mahçiçek “ Bayramlarda kabir ziyaretlerini de ihmal etmeden, ebedi âleme göçmüş kardeşlerimize dualarımızı eksik etmeyelim. Kurban Bayramımız güzelliklere, sevgiye, saygıya, hayırlara ve en önemlisi paylaşmaya vesile olsun.
Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek için şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımızın da bu yoğun trafik nedeniyle trafik kurallarında daha da hassas davranmaları gerektiğini belirtmek istiyorum. Yorgun ve uykusuz bir halde trafiğe çıkmamaya, hız sınırlarına uymaya özen gösterelim. Kazasız belasız sevdiklerinize ulaşmanızı temenni ediyor, yüce Allah’tan birlik ve beraberlik içinde bizleri nice bayramlara ulaştırmasını niyaz ediyorum. Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.