© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE TUTUMLULUK DERSİ

Kısa adı KADEP olan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin okullarda öğrencilere yönelik verdirdiği değerler eğitimi tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Milli ve manevi değerleri okul ortamına yansıtarak uygulamak ve pekiştirmek, öğrencilerin bu değerlere bağlılıklarını artırmak, iç motivasyonlarını geliştirmek ve iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirebilmek amacıyla 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılından itibaren uygulamaya başlanan KADEP kapsamında bu yıl da yeni öğretim müfredatına giren değerler eğitimi çerçevesinde her ay bir ana değer 2  de alt değer olmak üzere toplamda 24 değer belirlenmiş olup bu değerler çerçevesinde okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Daha önce Nurhak, Ekinözü ve Elbistan ilçelerindeki okullarda verilen eğitimlerde sahne alan Salman Kapanoğlu, kullandığı mizahi bir dille öğrencilere Kasım ayının değeri olan tutumluluk üzerine eğitimler vermişti.

Kasım ayının son haftasında Andırın İlçesinde verilen değerler eğitiminde öğrencilerle bir araya gelen Salman Kapanoğlu Tutumluluk üzerine eğitim verdi.

Verilen eğitimden oldukça memnun kalan öğrenciler, bu eğitim seminerinde sıkılmadıklarını ve konu işlenişinin mizahi bir dille olmasından dolayı daha rahat anlaşıldığını ifade ederek bu tür eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER