BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başta şehri girişleri olmak üzere şehrin genelinde çevre temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
İl genelinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çevre temizlik çalışmaları kapsamında başta inşaat artığı molozlar, yol kenarlarına atılmış çöpler ve boş arsa ve benzeri alanlarda hoş olmayan görüntüleri ortadan kaldırmak maksadıyla yürütülen çalışmalarda şehir tertemiz bir görünüme kavuşturuluyor.
Mobil ekipler tarafından yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında, şehrin girişleri başta olmak üzere muhtelif yerlerde oluşan çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.
Özellikle şehir girişlerinde rüzgar marifetiyle oluşan çöpler temizlik çalışmalarıyla ortadan kaldırılıyor.
Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluk alanlarında yürüttüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra cadde ve kaldırımlarda da temizlik çalışmalarını titizlikle devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.