© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR KAVŞAK DAHA

Trafik ve ulaşım konusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrimize bir kavşak daha kazandırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca başlatılan çalışmalarda Turgut Özal Bulvarı üzerinde yeni bir kavşak yapımına başlanıyor.

Turgut Özal Bulvarı üzerinde Tekerek Yolu ile Üniversite yolunu birbirine bağlayacak olan kavşak düzenlenmesine ilişkin teknik bilgiler aktaran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Mühendisi Mert Sinantürk: “Trafiğe ve ulaşıma önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’in talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz Turgut Özal Bulvarında okul servislerimizin geçişini kolaylaştırmak amacıyla yaptığımız kavşak çalışmamızı sürdürmekteyiz.

Kavşağımızı Turgut Özal Bulvarına açıyoruz. Okullara öğrenci taşıyan servis araçlarının geçişini kolaylaştırmak amacıyla başlattığımız bu projemiz Tekerek yolundan- Üniversite’ye bağlanan yolumuzda gerçekleşmektedir” dedi.

Mahalle Sakinlerinden Rafet Aygır ise şunları söyledi: “Ben Almanya’da yaşayan bir vatandaş olarak şu anda burada olan çalışmalardan dolayı çok memnuniyet duydum. İki yıldan beri burada bir kavşağa ihtiyaç vardı. Son zamanlarda ki çalışmalardan gerçekten çok memnunum. Sayın Yirmiikigün Mahallesi Muhtarı Murat Yeninar ve bir diğer Maarif Mahallesi Muhtarımız Sayın Hayrullah Kılıçsallayan’dan gerçekten arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Canla başla çalışıyorlar. İnşallah bundan sonra da devamını getirirler. Ben şu anda bir hafta oldu buraya geleli, burada ki çalışmalardan gerçekten çok memnun kaldım. İnşallah bundan sonrası da gelir. Burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederiz. Bundan sonra ki yaşamında da başarılar diliyorum. Kavşak çalışmalarının başlamasından oldukça memnunuz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER