© Haber Hanesi 2014 - 2025

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANDIRIN’A ÇEVRE YOLU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri Andırın Çevre yolu yapımında sona geldiler.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol çalışmalarında ilk olarak yol genişletme ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları yapıldı.

Andırın’ın batı mahallelerine ulaşım sağlayan yolun yükünü hafifletmek amacıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları ile başlanılan yolda sona gelindi.

Andırın’da eski mezbahane ile öğretmenevi arasında bağlantı sağlayan 1000 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde olan yolda şu anda filler serim ve sıkıştırma çalışmaları sürdürülüyor.

Yolun yapımına ilişkin bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığı Andırın Kontrol Mühendisi Aytaç Yedikardeş, yolun tamamlandığında ilçe trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Kontrol Mühendisi Yedikardeş yaptığı açıklamada: "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda yol çalışmalarına Fen İşleri Daire Başkanlığımız olarak başladık ve şu anda yüzde doksan bölümünü tamamlandık. Alt yapı çalışmaları da büyük oranda tamamlandı. Yolun hizmete açılması ile ilçe trafiğinde büyük oranda rahatlık sağlanacak. Asfaltlama çalışmalarımızın da tamamlanması ile yolumuz hizmete açılacak" dedi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER