BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARIYOR
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geçen hafta il genelinde etkili olan sağanak ve kar yağışlarından dolayı zarar gören bölgelerde temizlik, tamirat, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince kış çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalarda, sağanak yağışlardan ve kar yağışından dolayı meydana gelen, heyelan, toprak kayması, çökme gibi durumların oluştuğu alanlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
Konu ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi: “Geçen hafta ilimiz genelinde yaşanan sağanak yağışlar ve kar yağışlarından dolayı oluşan hasarlar ekiplerimiz tarafından derhal tespit edilerek temizlik, tamirat ve bakım onarım çalışmalarımıza başladık. Tüm ekiplerimiz sahada ve 7/24 görev başındalar. Gerek sağanak yağışların gerekse kar yağışlarından kaynaklı oluşan hasarlar tespit edilerek bir an önce gerekli düzenleme ve çalışmalarını ivedi bir şekilde yapıyoruz. Yağışlardan dolayı oluşan heyelan ve toprak kaymalarında temizlik çalışmalarımızı yaparak vatandaşlarımızın ulaşımına engel bir durum olmaması için gayret ediyoruz. Kar yağışından ve temizlik çalışmalarından dolayı gerek yollarda gerekse kaldırımlarda meydana gelen olumsuzluklara karşı da ekiplerimiz gerekli tamirat, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor” diye konuştu.
Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.