BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA’DA YOĞUN GÖRÜŞMELERE KATILDI
GÜNDEMTürkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığındaki heyet, yoğun geçen Ankara ziyareti kapsamında bakanlar ve bürokratlarla Türkiye’deki belediyelerin çalışmalarına yönelik görüş alış verişinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüşen heyet, yerel yatırımlara dönük çalışmaları ele aldı.
73 yıl sonra ilk kez bir kadın belediye başkanı Fatma Şahin tarafından yönetilmeye başlanan Türkiye Belediyeler Birliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından başkentte yoğun temaslarda bulundu, yürütülecek yerel çalışmalar detaylandırıldı.
Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği üyeleriyle birlikte yerel yönetimlerin çalışmalarını ele almak üzere bakanlar ve bürokratlarla bir dizi ziyaretler düzenlediklerini söyledi.
Başkan Fatma Şahin, “Belediye başkanlarımızla üst düzey temaslarda bulunduk, yoğun geçen çalışmalarda büyük bir heyecanla projelerimizi anlattık, sunumlar yaptık. Özellikle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la görüşmemiz çok verimli, çok faydalı geçti, şehirlerimizin gelir ve giderleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk, geleceğin güçlü kentleri için çalışmalarımızı değerlendirdik” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla bir araya gelen heyet, Türkiye’nin iç güvenliğini ilgilendiren konu başlıklarını masaya yatırdı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşen başkanlar heyeti, Türkiye’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni şehirleşme anlayışını konuştu
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.