© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN BOZDAĞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI 

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozdağ mesajında; “Ülkemizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 80 yıl geçti. Vatanımızın düşman işgalinden kurtarılması, bir milletin yeniden canlanması ve ülkemizin hak ettiği yerlerde olması adına mücadele eden Atatürk,  şüphesiz hepimizin kalplerinde yaşamaktadır. Onun hedeflerinde yer alan Güçlü Türkiye hedefine ulaşabilmek için bugün bizler de mücadele etmekteyiz. Bu hedeflere tam anlamıyla varabilmek adına ülkenin evlatları olarak elimizden geleni yapmaktayız. Ayrıca dünyanın güçlü devletleri arasında yer almak ve modern Türkiye’yi inşa etmek için de var gücümüzle çalışmaktayız. Atatürk’ün en önem verdiği olgulardan olan millete güvenme ve millet iradesine sahip çıkmak konusunda da bugün ülkemiz en iyi konumda olan ülkeler arasında yerini almıştır. Atatürk’ü yâd ederken onun fikirlerini yaşatmak ve istediği Türkiye’yi ortaya çıkarmak için mücadele verilmesinin önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle geleceğin güçlü Türkiye’si için sözler yerine fiilen çabalar vermekteyiz.  Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle yâd ederken, bugüne kadar ülke savunması için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER