© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN BOZDAĞ, PAZARCIK DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN BOZDAĞ, PAZARCIK DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Yukarı Pazarcık mevkiinde çalışmalarına başlanan 125 yataklı yeni Pazarcık Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilisi Ümit Özge'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüm hızıyla devam eden temel açma inşaat alanını gezen Başkan Bozdağ yaptığı açıklamada; “İlçemize, vatandaşlarımıza yakışır modern ve kaliteli 125 yataklı kapasiteli yeni hastanemizin temel açma inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bugün burada yüklenici firma yetkilisi Özge İnşaatın sahibi Ümit Özge'den çalışmalar hakkında bilgi aldık. İnşaatı alanını gezerek istişarelerde bulunduk. Yeni hastanemiz yapımı tamamlandığında sağlık hizmetlerinin yanı sıra ilçe ekonomisine de katkıda bulunacak. Şimdiden kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlginizi Çekebilir

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

TÜM HABERLER