© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAŞKAN OKUMUŞ'A ANSIZIN YAPILAN SÜPRİZ

Türkoğlu Belediye Başkanlığınca, görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır ve emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren öğretmenlerin her yıl olduğu gibi bu sene de 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.

Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı ve Düğün Salonunda düzenlenen programda, Belediye personelleri tarafından, kendisi de eski bir öğretmen olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un yaklaşık 40 yıl önceye dayanan ilkokul öğretmenleri ve sınıf arkadaşları davet edilerek sürpriz yapıldı.

Programa; Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ümit Karademir, ilçemizde görev yapıp emekli olmuş değerli öğretmenler ve öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldı.

Programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Her yıl olduğu gibi bu yılda, yine değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Osman Okumuş olarak beni de buraya hazırlayan eğitim almamı sağlayan tüm öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum ve öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum. Bu vesile ile tüm şehit öğretmen kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. “dedi .

Programda, Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ilkokul öğretmeni ve arkadaşlarını sürpriz yaparak programda buluşturan Belediye personellerine de teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ise konuşmasında; Sevgili öğretmenlerim bizim buralara gelmemizde emeğininiz çok büyük, sizlerin de bu güne gelmesinde sizden önceki öğretmenlerimizin katkısı çok büyük. Bulunduğunuz meslek gerçekten çok kutsal. Bu kutsal görevi bu şirin ilçede icra etmeniz büyük bir şans. Türkoğlu,  Metropol ilçe olma yolunda aday bir ilçemiz. Çok hızlı değişen ve gelişen bir yüzü var. Bizlere de büyük görev düşmekte. Sizlerle daha güzel günlerde de beraber olmak dileğiyle.

Gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği, Öğretmenlere sürpriz hediyeler ve müzik ziyafeti ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER