© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAHÇELİEVLER PAZARI TAŞINIYOR

Modern sokak iyileştirme projesi kapsamında Bahçelievler mahallesinde çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük kapalı semt Pazar yerini inşa ederek Bahçelievler Pazar yerini taşıyacağını duyurdu.


İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan semt pazarını inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Okay, Bahçelievler Pazar yerinin Mart ayında yeni yerinde hizmet vereceğini bildirdi.
Bahçelievler Pazar yerinin taşınmasıyla sokak iyileştirme çalışmalarının da başlayacağını aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Bahçelievler Pazar yerini bitiriyoruz. İnşallah Mart ayı içerisinde Bahçelievler Pazaryerimiz artık yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bahçesinde yaklaşık 2 bin 500 metrekare alanda inşaatımız tamamlanmak üzeredir. Bu bölgede yaşayan hemşerilerimize burada daha güzel ve kaliteli bir hizmet vereceğiz. Eski Bahçelievler Pazar yerimizde bir sokak iyileştirme projesi gerçekleştireceğiz. Pazarın taşınma işleminin ardından da bu alandaki sokak iyileştirme çalışmalarını yapacağız. Pazar yerimiz her türlü alt yapıya sahip olacak. Üzeri kapalı olan bu alanda vatandaşlarımız rahat bir alışveriş yaparken, esnafımız da kaliteli bir hizmet sunacaklar. Hizmete başladığı zaman Kahramanmaraş’ın en büyük kapalı Pazar alanına kavuşmuş olacağız. Pazar yerimiz Cumartesi günleri hizmet verecek. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER