Akdeniz’de spor tesisleri bakım ve onarım çalışmalarıyla yenileniyor
GÜNDEM
MERSİN (AA) Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Gültak, yenileme çalışması yapılan Karacailyas Mahallesi'ndeki futbol sahasını inceledi.
Yetkililerden bilgi alan Gültak, antrenörlerle sohbet etti.
Gültak, gazetecilere, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan reklam anlaşması çerçevesinde ilçedeki spor tesislerinin bakımı için yaklaşık 50 milyon lira kaynak ayrıldığını söyledi.
Karacailyas'taki sahanın altyapısının ve zemininin yenilendiğini belirten Gültak, "Burası bitik bir sahaydı. Üzerine oturulunca sallanan tahta ve demirden yapılma tribünün yerine 500 kişilik yeni bir tribün yapıldı. FIFA standartlarında yenileme yapılan tesise 2 hakem odası, 4 soyunma odası ve 2 personel odası kazandırıldı. Müsabakaların oynanacağı hale getirilen saha, bölgeye de hareket getirecek." dedi.
Gültak, Kazanlı Mahallesi'ndeki sahada da bakım ve onarım yapılacağını belirterek, akşam müsabakaları için ışıklandırma çalışması planlandığını dile getirdi.
İlçe genelindeki spor tesislerinde yenileme işlemlerinin süreceğini bildiren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.