© Haber Hanesi 2014 - 2025

Akdeniz Belediyesi’nden spor kulüplerine nakdi destek

MERSİN (AA) Mersin'in Akdeniz Belediyesince, çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren 44 kulübe 160 bin lira nakdi destek yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, cimnastik, tekvando, boks, kick boks, slalom ve satranç branşlarında faaliyet gösteren spor kulüplerine nakdi destek verilmesi nedeniyle Seyfi Ali TürkoğluŞafak Erdur Spor Tesisi'nde program düzenlendi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, programda yaptığı konuşmada, tüm spor sahaları ve donatıları yenileyip kapasitelerini arttırdıklarını ve ilçeye yeni futbol ve basketbol sahaları kazandırdıklarını belirtti.

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş da desteklerinden dolayı Gültak'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 44 kulübe 160 bin lira nakdi destek yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER