© Haber Hanesi 2014 - 2025

Adana’da sağlık çalışanları AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

ADANA (AA) Adana'da sağlık çalışanları Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, hemşireler Funda Şahin ve Özlem Kündün, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nuri Karslıoğlu ile Müdür Yardımcısı Figen Özdemir, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin, yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.

Başhekim Çetinkünar, haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Ciğerlerimiz yandı", yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Sağlık çalışanlarının şefkatli elleri", spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Birbirinden ilginç enstantanelerin yer aldığı fotoğraflar arasında seçim yapmakta zorlandığını belirten Çetinkünar, "Gayet ilginç ve dikkati çekici fotoğraflardı. Kendi doğamıza ve motiflere uygun şekilde aklımıza düşürdüğü şeyleri göz önüne alarak oylama yaptık. Çok güzel kareler yakalanmış, tüm fotoğraflar çok ilgi çekiciydi seçmek de zor oldu. Çekenler müthiş işler başarmış." diye konuştu.

Hemşireler de seçimini yaptı

Dahiliye kliniği sorumlu hemşiresi Özlem Kündün, fotoğrafların çok güzel olduğunu ve seçim yapmakta çok zorlandığını aktararak haber kategorisinde Aytaç Ünal'ın "İlk kadın taarruz helikopter pilotu", yaşam kategorisinde İzzet Mazı'nın "Oğullarının emaneti Atmaca" ve spor kategorisinde Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Kovid19 aşı birimi hemşiresi Funda Şahin, tercihini yaşam kategorisinde Behçet Alkan'ın "Vinçle gökyüzüne", haber kategorisinde Marcos Moreno'nun "Göçmenlerin yardım çığlığı", spor kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Kadınlar için daldı" başlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nuri Karslıoğlu, oyunu yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "İstanbul ve hilal", haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Ciğerlerimiz yandı" ve spor kategorisinde Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" başlıklı fotoğraflarından yana kullanarak her karede anlam taşıyan olaylar olduğunu ifade etti.

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Figen Özdemir de haber kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Harabeler arasında yaşam", spor kategorisinde Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" yaşam kategorisinde de tercihini Burak Milli'nin "Gökyüzünü aydınlatan şimşekler" fotoğraflarına oy verdi.

İlginizi Çekebilir

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TÜM HABERLER