Adana’da drift sırasında otomobiliyle kaza yapan sürücüye 6 bin 700 lira ceza uygulandı
GÜNDEMKaza güvenlik kamerasına yansıdı
ADANA (AA) Adana'da drift yaparken otomobiliyle park halindeki araca ve müzenin girişine çarpan sürücüye para cezası uygulanarak ehliyetine el konuldu.
Polis ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'nde bir aracın kaza yaptığı ihbarını aldı.
Kaza yerine giden ekipler, N.E'nin kullandığı 01 NC 937 plakalı otomobilin park halindeki araca ve Adana Arkeoloji Müzesi'nin girişine çarptığını belirledi.
Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, sürücünün drift yaparken direksiyon hakimiyetini yitirdiğini tespit etti.
Polis, 6 bin 700 lira idari para cezası uyguladığı sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el koydu, araç 60 gün trafikten men edildi.
Kamera kayıtlarında aracın kontrolden çıkarak önce park halindeki otomobile, ardından da müzenin girişine çarpması yer alıyor.
İlginizi Çekebilir
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi