Adana’da apartmanda çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi
GÜNDEMYangında bir kedinin yaralandığı, köpeğin ise telef olduğu belirlendi
ADANA (AA) Adana'da apartman dairesinde çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi.
Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde 15 katlı apartmanda yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler, 4. katta çıkan yangına müdahale etti. Dumandan etkilendiği belirlenen N.A, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.
Elektriğin kesildiği binada söndürme çalışması sırasında oluşan duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar, cep telefonu ışıklarını yakarak yerlerini belli edip yardım bekledi.
Yangını diğer dairelere sıçramadan söndüren ekipler, bir kedinin yaralandığını, bir köpeğin de telef olduğunu tespit etti.
Ekipler, kullanılamaz hale gelen dairedeki yangının elektrik kontağından kaynaklandığını belirledi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.