AK Parti Adana İl Başkanı Ay’dan, TAG Otoyolu bağlantı yollarıyla ilgili açıklama:
GÜNDEM”Yapılan çalışmalarla kapalı olan 4 kavşaktan 2’si bugün Allah izin verirse açılıyor. Adanalı vatandaşlarımıza hayırlı olsun”
ADANA (AA) AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Alparslan Türkeş ve Mavi Bulvar otoyol bağlantılarının bugün açılacağını belirtti.
Ay, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, TarsusAdanaGaziantep (TAG) Otoyolu bağlantı yollarında yapılan çalışmayla ilgili açıklama yaptı.
Bağlantı yollarıyla ilgili sorunun çözüme kavuştuğu ifade eden Ay, şöyle devam etti:
"Yapılan çalışmalarla kapalı olan 4 kavşaktan 2'si bugün Allah izin verirse açılıyor. Adanalı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu sorunu da çözen, çözüm üreten Karayolları Bölge Müdürlüğümüze, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün gün içerisinde ilk etapta, otoyoldan Ceyhan yönünden gelen trafiğin, Alpaslan Türkeş Bulvarı ulaşımını sağlayan sağa dönüşlü katılım yolu açıyoruz. Mavi Bulvar'dan akan trafiğin Ceyhan yönüne gitmek için o trafiği de açıyoruz. Bundan sonra Kasım Ener Caddesi'ndeki trafiğin Tarsus yönüne gitmek üzere otoyola ulaşımı sağlayan ve Tarsus yönünden gelen trafiğin TellidereMavi Bulvara ulaşımını sağlayan sağa dönüşlü yolla ilgili de belediyenin şehir içi trafiğindeki gerekli düzenlemeleri yapmasıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü iş ve işlem tesis edecek."
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.