AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylaması
GÜNDEM
ISPARTA (AA) Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ile dışında çektiği fotoğrafları inceleyen, Seymenoğlu, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde beğendiği fotoğrafları oyladı.
Seymenoğlu 'Ciğerlerimiz yandı', 'Savaşın yıkmadığı hayaller', 'Vira Bismillah' başlıklı fotoğraflara oy verdi.
Vali Seymenoğlu, Anadolu Ajansı'nın, ülkenin iyi günde ve kötü günde tarihe not düşüğünü söyledi.
Anadolu Ajansı'nın, yurt genelindeki gelişen olayları arşivleyerek gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacağını belirten Seymenoğlu, "Savaş ortamında sporunda yapılabileceğini gösteren bir boks antrenörünün, öğrencilerine, çocuklara savaş ortamından azda olsa uzaklaştırabilmek onlara az da olsa moral verilebileceğini gösteren fotoğrafı seçtim." ifadelerini kullandı
AA'nın fotoğraf oylaması uygulamasının başarılı bulduğunu aktaran Seymenoğlu, "Yaşam kategorisinde bolluk ve bereketin simgesi olan bir balık avcılığının bereketini işaretledim. Çoluk çocuğun rızkını kazana bilmenin balıkçılık ne kadar zor olduğunu, balık avının devam etmesi gerektiğini inan kişilerin avcılığını belirleyen ve simgeleyen fotoğrafı tercih ettim." diye konuştu.
Isparta'da çıkan orman yangınlarının da dikkati çeken Seymenoğlu, "Doğal afetler karşısında insanların ve insan teknolojisinin ne kadar zorlandığını özellikle Isparta yangınında Sütçüler Çandır yangınında yedi gün boyunca, her türlü elimizdeki imkanı kullanmamıza rağmen yangında sınırlı mücadele edebildiğimizi simgeleyen Muğla'daki yangının görüntüsünü seçmiş oldum."
Seymenoğlu, AA'nın yönetimi ve sahada çalışan muhabirlerinin yeni yılını da kutladı.
İlginizi Çekebilir
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi