© Haber Hanesi 2014 - 2025

23 Nisan’da KSÜ Rektörlük Koltuğuna Tuana Kadriye Erdoğan Oturdu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 23 Nisan’da koltuğunu Ahmet Beyazıt İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Tuana Kadriye Erdoğan’a devretti.

KSÜ Prof. Dr. Niyazi Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ahmet Beyazıt İlkokulu Müdürü İsmail Geray, Öğretmen İnci Göksal ve 4. sınıf öğrencisi Tuana Kadriye Erdoğan’ı makamında kabul etti.

Ziyaret kapsamında 4. sınıf öğrencisi Tuana Kadriye Erdoğan, KSÜ Can’a çiçek takdiminde bulundu.

KSÜ Rektörlük koltuğuna oturan Tuana Kadriye Erdoğan, öğrencilerin sosyal hizmetler alanında geliştirilen faaliyetlerini artırarak eğitim kalitesini yükseltip, öğrencilerin geleceğini kurtarmak istediğini belirtti.

23 Nisan Rektörü Tuana Kadriye Erdoğan’a anlamlı mesajları ve KSÜ’ye ilişkin görüşleri için teşekkür eden Rektör Can, KSÜ her alanda nitelikli öğrenciler yetiştirildiğini, gelecek nesillerin ülkemizi daha ileri ve daha güzel yarınlara taşıyacağı inancıyla geleceğe umutla baktığını ifade etti.

Bu vesile ile ülkemiz ve tüm dünya çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Rektör Can, günün anısına Tuana Kadriye Erdoğan’a çeşitli hediyeler takdim ederek eğitim yaşamında başarılar diledi.

Ziyarette KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek de hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER