20.Piyano Festivalinde Bir ilk
KÜLTÜR-SANATGülbeyaz, Kuş Dili ve Sen Anlat Karadeniz gibi fenomen dizilere yaptığı müzikler ve Karadeniz müziğine getirdiği yenilikler ile adından söz ettiren Selim Bölükbaşı, 20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde sevenleriyle buluşacak.
Bölükbaşı, Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Symphonic Project ile vereceği konserde, modern ve etnik olarak sentezlediği Karadeniz türkülerini senfoni orkestrası ile birleştirerek festivalde bir ilke imza atacak.
KARADENİZ’DEN BATIYA SENFONİK YOLCULUK!
KARADENİZ’DEN SENFONİK DALGALAR!
Karadeniz türkülerine getirdiği farklı yorum ve tuluma kattığı devrim niteliğindeki yenilikler ile dünya çapında bir üne kavuşan,etnik müziğin önemli temsilcilerinden Selim Bölükbaşı,20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde sevenleriyle buluşacak.
Şimdiye kadar pek çok dizi ve filmin müziklerine imza atan vetarihteilk kez Tekfen Filarmoni Orkestrası’nda 6 yıl boyunca solist kemençe olarak yer alan Bölükbaşı, merakla beklenen konserinde, modern ve etnik olarak sentezlediği Karadeniz müziklerini senfoni orkestrasıyla birleştirerek festivalde bir ilke imza atacak.
Sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatacağı konseri için uzun zamandır yoğun bir çalışma içerisinde olan Selim Bölükbaşı “Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde yer almakbenim için büyük bir mutluluk oldu. Bu önemli festivalde neler yapabiliriz diye aylardır çalışıyoruz. Hazırladığımız repertuarın da, yenilikçi tarzımızın da müzikseverler tarafından beğenilmesini diliyorum” dedi
Müzikseverleriçok farklı bir konserin beklediğini vurgulayan Selim Bölükbaşı ve Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Symphonic Project konseri 19 Kasım’da Antalya Kültür Merkezi’nde (AKM) olacak.
İlginizi Çekebilir
Ayla Erdoğ Çetin’in “Şehrin Hafızası” Sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde Açıldı
Ressam Ayla Erdoğ Çetin, yaklaşık 30 yıllık sanat üretiminin izlerini taşıyan “Şehrin Hafızası” adlı kişisel sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdu.
Talha Kılıç’ın “Tragedyalar” Sergisi SANKO Sanat Galerisi’nde Açıldı
Ressam Talha Kılıç, yağlı boya tekniği ile yaptığı 13 eserden oluşan “Tragedyalar” isimli kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşturdu.
SANKO SANAT GALERİSİ KOLEKSİYON SERGİSİ - 2
SANKO Sanat Galerisi’nde 2. Koleksiyon Sergisi açıldı.
Gazeteci-Yazar Mehmet Gören'in "Kayıp Çocuklar" Romanı Okuyucuyla Buluştu
Gazeteci-yazar ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Gören’in “Kayıp Çocuklar” adlı romanı okuyucusu ile buluştu.
Gaziosmanpaşa'da Sanat Rüzgarı: "Yön" Sergisi Ziyaretçilerini Bekliyor.
İstanbul - Gaziosmanpaşa Kültür Sanat Merkezi, bu hafta sanatseverleri oldukça özel bir sergiyle ağırlıyor.
SANKO Sanat Galerisi Koleksiyon Sergisi Ziyarete Açıldı
Gaziantep’te SANKO Sanat Galerisi Koleksiyon Sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergi, 24 Temmuz’a kadar her gün ziyarete açık.