Zuhal Karakoç Dora: ‘Liderimiz Devlet Bahçeli Dimdik Ayakta!’
Kahramanmaraş HaberleriMHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kamuoyunun karşısına çıkışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karakoç Dora, Bahçeli’nin sağlık durumu üzerinden yürütülen algı operasyonlarına tepki göstererek, “Liderimiz dimdik ayakta, Ülkücü Hareket her zaman olduğu gibi liderinin etrafında kenetlenmiştir” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2025 yılı başında geçirdiği sağlık operasyonunun ardından, 4 Nisan 2025’te kamuoyunun karşısına çıkışı büyük yankı uyandırdı. Zuhal Karakoç Dora, bu sürecin Türk siyasetinde vefa ve sadakatin en güçlü örneklerinden biri olduğunu vurguladı.
“Bir yanda ebedi liderimiz, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 28. yıl dönümünü anarken, diğer yanda iki aydır hasretle beklediğimiz liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi yeniden aramızda görmek büyük bir onur oldu. Tandoğan’dan Beştepe’ye, Balgat’tan tüm Türkiye’ye yayılan coşku, Ülkücü Hareket’in liderine olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.”
Bahçeli Hakkında Çirkin İddialara Sert Tepki
Zuhal Karakoç Dora, özellikle sosyal medyada Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu üzerinden yürütülen dezenformasyon kampanyalarına sert tepki gösterdi.
“Liderimizin yaptığı telefon görüşmelerini yalanlayan, alay konusu yapanlar, siyaset anlayışlarının nasıl yozlaştığını bir kez daha kanıtlamıştır. Akıl dışı iddialar, sadece Sayın Devlet Bahçeli’ye değil, aynı zamanda Ülkücü Hareket’in birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırılardır.”
Dora, dünya siyasetinde de siyasi liderlerin sağlığı hakkında benzer manipülasyonların sıkça yapıldığını belirterek, “Sayın Devlet Bahçeli’nin hem Türkiye hem de dünya siyasetindeki gücü, onun üzerine oynanan oyunları daha net bir şekilde ortaya koymaktadır” dedi.
“Liderimizin Varlığı, Hareketimizin Sürekliliğinin Teminatıdır”
MHP’li Dora, Devlet Bahçeli’nin Ülkücü Hareket için sadece bir siyasi lider değil, aynı zamanda bir sembol olduğunu vurguladı.
“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, kriz anlarında dengeli, sabırlı ve stratejik bir tutum sergileyerek Türk siyasetinde önemli bir denge unsuru olmaya devam etmektedir. 4 Nisan 2025’te kamuoyunun karşısına çıkışı, bir diriliş metaforu olarak değerlendirilebilir. Onun varlığı, sadece bireysel sağlığıyla değil, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sürekliliği ve gücüyle de doğrudan ilişkilidir.”
“Ülkücü Hareket, Liderinin Etrafında Kenetlenmiştir”
Zuhal Karakoç Dora, açıklamasını MHP tabanının ve Ülkücü Hareket’in Sayın Devlet Bahçeli’ye olan sarsılmaz desteğini vurgulayarak tamamladı:
“Hangi algı oyunlarını devreye sokarlarsa soksunlar, hangi iftiraları ortaya atarlarsa atsınlar, Ülkücü Hareket’in liderine olan bağlılığını asla sarsamayacaklar! Sayın Devlet Bahçeli, dimdik ayaktadır ve Ülkücü Hareket, liderinin etrafında kenetlenmiştir!”
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda Dönüşüm Yürüyüş Yolu İmalatıyla Sürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda sıcak asfalt seriminin ardından yürüyüş yollarının imalatına geçti. Proje kapsamında artere toplam 4 bin metrekarelik yeni yürüyüş yolu kazandırılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.