© Haber Hanesi 2014 - 2025

“Z Takımı” Hafta Sonu Minik İzleyicilerle Buluşacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Z Takımı’ çocuk tiyatrosunu 15 Kasım Cumartesi günü miniklerle buluşturacak. NFK Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ücretsiz etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına toplumun her kesimine hitap edecek şekilde hız kesmeden devam ediyor. Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan etkinliklerle miniklerin hafta sonlarını hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, 15 Kasım Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan “Z Takımı” adlı çocuk tiyatrosu, küçük izleyicilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi sunacak. Saat 13.00 ve 15.00’da iki seans halinde gerçekleştirilecek gösteri, ücretsiz olarak izlenebilecek. “Z Takımı”, renkli karakterleri ve sürükleyici hikâyesiyle çocuklara hem eğlenceli anlar yaşatmayı hem de temel değerler konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Oyun boyunca çocuklar; dostluk, yardımlaşma, çevre bilinci ve sorumluluk gibi konularda eğlenceli bir anlatımla bilgilendirilecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, tiyatro gösterisine tüm çocuklar davet edildi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER