Yollar Bakıma Alındı
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi kış öncesi yollarda bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler Onikişubat Kapıkaya Mahallesi’nde yama çalışmalarına devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış öncesi vatandaşların arterlerde sorun yaşamaması için yoğun bir çaba gösteren ekipler Onikişubat Kapıkaya Mahallesi’nde yama çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapıkaya Mahallesi’nde 3 bin metrelik güzergahta yama çalışmamıza başladık. Bakımların tamamlanmasıyla hemşerilerimiz bu arterde daha konforlu seyahat edebilecek. Gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” İfadeleri kullanıldı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.