Yenilemede Son Gün 30 Eylül
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi Kahramankart serbest kullanıcıları için vize yenileme süresinin 30 Eylül’e kadar uzatıldığını açıkladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramankart kullanıcılarının vize işlemleri ile ilgili bir açıklama yaptı. 22 Temmuz tarihinde başlayan vize işlemlerinin devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, “Hemşerilerimizin talebini karşılama amacıyla vize işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatılmıştır. Gerek basın yoluyla gerekse açık hava reklam alanlarında hemşerilerimize sürekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. Kahramankart İşlem Merkezi, Ulucami Dolum Noktası, Tıp Fakültesi Dolum Noktası ve öğrenciler için Kahramankart Kiosk Dolum Noktaları gibi birçok seçenekle vize yenileme işlemi yapılabilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.