Yedikuyular Kayak Merkezi Hafta Sonu Doldu Taştı
GÜNDEM26 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen Yedikuyular Kayak Merkezi, kar tutkunlarının yeni gözdesi oldu. Bir yandan telesiyej ve pistlerde doyasıya spor yapan ziyaretçiler, diğer yandan bungalov evleri, modern restoran gibi tesislerde tatil konforu yaşıyor. Yedikuyular, sadece hafta sonunda günlük 10 bin kişiyi misafir ederken ziyaretçi kapasitesini 5 kat artırdı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Milyon TL’lik yatırımla baştan sona yenilenen Yedikuyular Kayak Merkezi meyvelerini vermeye başladı. Zeminin kayak sporuna elverişliliği, hava kalitesi ve tesisteki modern birimleri itibariyle alternatiflerinin önüne geçen Yedikuyular, bölgeden en kısa sürede ulaşılabilir kayak merkezi olma özelliği taşıyor ve çevre iller baz alındığında 10 milyonluk bir nüfusa hitap ediyor. Bir ay içinde yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği tesis, yalnızca bu hafta sonu günlük 10 bin kişiyi ağırlayarak ortalama ziyaretçi sayısını 5 kat artırdı.
Sucuk Ekmek Keyfi
Kış turizminin yeni gözdesi haline gelen tesis kayak pistleri, telesiyej, bungalov evleri, bedesten çarşısı ve modern restoranıyla misafirlerine sporu ve tatil konforunu bir arada sunuyor. Beyaz örtü altında kartpostallık görüntülerin oluştuğu tesiste, sucuk ekmek ise kış tutkunlarının favorisi haline geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara tam not veren misafirler, doğal güzellikleri fotoğraflamayı da ihmal etmiyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.