© Haber Hanesi 2014 - 2025

Yaza Özel Çicek Dikimi Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında şehrimizi süsleyecek mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi refüjlerde ve yeşil alanlarda mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde çiçek dikimi başladı.

Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Ekiplerimiz sorumluluk alanlarındaki yeşil alanlara çiçek dikimine başladı. Bu kapsamda; şehrin farklı bölgelerindeki yeşil alanlara dikilmek üzere Kadife Çiçeği 300 bin adet, Begonya Çiçeği 40 bin adet, Petunya Çiçeği 33 bin adet, Vapurdumanı Çiçeği 20 bin adet ve Gazanya Çiçeği 20 bin adet olmak üzere toplamda 413 bin adet çiçek dikimi yapılacaktır” denilerek bilgi verildi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER