Vekil Öçal'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
GÜNDEMAK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe ÖÇAL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Milletvekili Öçal mesajında
“Bugün, Sütçü İmam’ın 31 Ekim 1919’da Maraş’ta düşmana attığı ilk kurşunla başlayan; esaret ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk Milleti olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz büyük mücadelenin ardından zaferle taçlandırdığımız Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümüdür.
2200 yıllık devlet geleneğimiz üzerinden yükselen Cumhuriyetimiz, asil bir milletin şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesidir.
Bugün de İstiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh dimdik ayaktadır. En son 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananlar bu ruhun en canlı örneğidir.
Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize ve istikbalimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır. Sınır ötesinde ve içerisinde teröristlerle olan mücadelemiz bu aziz amaç uğrunadır.
Bu aziz millet, 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya millet iradesine pranga vurulamayacağını göstermiştir. Bugün de İstiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh dimdik ayaktadır. En son 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananlar bu ruhun en canlı örneğidir.
Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize ve istikbalimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır.
Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının inşasına dair hazırlanan “Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi” ile 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşılacak, ülkemizin refah seviyesini arttırmak üzere azim ve kararlılıkla çalışılacaktır.
Bu duygu ve düşünceler ile başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden; gazi ve şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle anıyor; Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.