© Haber Hanesi 2014 - 2025

ÜNAL ATEŞ: "ÇOK İMZA TOPLAYAN DEĞİL SANDIKTA EN ÇOK OYU ALAN KAZANACAK."

Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Adayı Ünal Ateş çalışmalarına tüm ilçelerde devam ediyor konu ile ilgili soruları yanıtlayan Ünal Ateş şunları söyledi.

" 9 Şubat'ta il kongremizi yapacağız 
37 il kongremizde Önümüzdeki 2 yıl için görev yapacak olan il yönetim kurulumuz il Disiplin Kurulumuz ve üst kurul delegeleri seçilecek 279 il delegesi  9 Şubat Pazar günü bir demokrasi şölenine çevirmek istediğimiz il kongremizde oy kullanacaklardır.
 Şuana kadar yaptığımız çalışmalarda Parti üyelerimizden ve il delegeleri mizden ciddi bir teveccüh ve destek gördük.
Bu teveccüh ve desteğin arkasında bugüne kadar sadece ve sadece partimiz için yaptığımız çalışmalar iktidar karşısında dik duruşumuz 26 yıllık emek Cumhuriyet Halk Partisine bağlılık ve sevgimiz yatmaktadır. Delegelerimizin büyük çoğunluğu Parti içerisinde bir değişimin partiye yeni heyecan ve güç katacağını ifade etmektedirler. Bu anlamda 9 Şubat'ta delegeden yetki alacağımıza inancımız tamdır yetki aldığımız zaman tek hedefimiz partimizi Kahramanmaraş'ta daha üst sıralara taşımak olacaktır. Dedi.
Esat Şengül'ün yaptığı basın açıklamasında 160 imza ile aday oluyorum sözlerinin hatırlatılması üzerine Ünal Ateş şunları söyledi;
"Sayın Şengül 160 imza ile aday olduğunu söyledi bir o kadar imza bizde var Kibar Hanım'ın topladığı imzalar var bir de imza vermeyenler var. Imza istenilen delege arkadaşlar adayları kırmamak için bazen üç adaya Bazen iki adaya imza verebiliyorlar Yani 160 imza toplamış olmak o kadar kişinin desteğini almış olmak demek değildir seçilmek için sandıkta en fazla oyu almak gerekir 9 Şubat Pazar günü sandıkta en fazla oy alan il başkanı olacaktır.
Tüzüğümüz gereği aday olabilmek için 28 imza yeterlidir." Dedi.
Sözlerini şöyle tamamlayan Ünal Ateş
"Ben Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine delegelerine inanıyorum diğer iki aday arkadaşa başarılar diliyorum genç dinamik çalışkan bir ekiple partimizi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Kahramanmaraş'ta değişimle daha güçlü bir CHP Tek hedefimiz olacaktır." Dedi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER