© Haber Hanesi 2014 - 2025

Umutkent Geçici Çarşı’da Başvurular Başladı!

Dulkadiroğlu Kanuni Mahallesi’nde oluşturulan Umutkent Geçici Çarşı’da başvurular başladı. Şahsen veya çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 15 Ağustos Salı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve kamu kurumlarının desteğiyle şehre yeni geçici çarşılar kazandırmayı sürdürüyor. Depremde iş yerleri yıkılan veya kullanılamayacak durumda olan esnaflar için şehir genelinde planlanan toplam 4 bin 55 geçici iş yerinin 3 bin 615’i tamamlanırken, Dulkadiroğlu ilçesi Kanuni Mahallesi’nde 40 iş yerinden oluşan Umutkent Geçici Çarşı’da da başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bulunan Ticaret ve Sanayi Dönüşüm Ofisi’nden şahsen veya https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/08/08/umutkent-carsisi-gecici-is-yeri-basvuru-ilani internet adresinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 15 Ağustos Salı. Başvuru şartlarına ve detaylı bilgiye Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinde duyurular bölümünden ulaşılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor

Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

TÜM HABERLER