© Haber Hanesi 2014 - 2025

ULUSOY - TÜRKİYE EKONOMİSİNİN 10 YILI KAYIP !

İyi Parti Kahramanmaraş İl teşkilatı öncülüğünde " Türkiye Ekonomisinin Analizi " programı Prof.Dr.Veysel Ulusoy tarafından anlatıldı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl teşkilatı öncülüğünde Prof. Dr. Veysel Ulusoy'un konuşmacı olarak katılım sağladığı " Türkiye Ekonomisinin Analizi " programı gerçekleştirildi. Programa İyi Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ahmet Çabukel  İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcıları , iyi parti ilçe başkanları , Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Salman Özdemir , Cumhuriyet Halk Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, partililer ve STK temsilcileri katıldı. Yapılan programda Türkiye ekonomisi ile ilgili istatistiki veriler paylaşılırken konuşmacı Prof.Dr Veysel Ulusoy Türkiye'de yaşanan ekonomik daralmanın toparlanması için Türkiye'nin en az 10-15 yıllık bir sürece ihtiyacı olduğunu vurguladı. Program sonunda konuşan Ulusoy şu ifadelere yer verdi ; 

" Türkiye Ekonomisini güncel verilerle analiz ettik , güzel sorular vardı. Hane halkının borcunun tavanda olduğu özel sektör borcunun şu an 200-250 milyar dolar kısa ve uzun vadede borcunun olduğu şu an mevcut borcu çevirebilmek için 120 milyar dolara ihtiyaç olduğunu anlattık. Kısa dönem de çok acil dolara ihtiyacımız var dolarla olmazsa bile içerdeki üretimi türk lirasıyla da olsa canlandırmak gerekecektir. Bu canlanma düz yada dolaylı teşviklerle olmayacaktır. Devletin özel sektörle aynı fabrikaya sahip olması ya da ortak olması üretime değer katması ve gelir yaratmasıyla olacaktır zaten bugünki toplantıda bunları tartıştık. Ben biliyorum ki herkes çözümün nerde olduğunu biliyor İnsanlar artık eee napıyoruz modunda değil herkes çözüm üretmiş umarım karar vericiler bunları duyarlar " 

10 YILLIK KAYBIMIZ VAR 

Gelecekteki Türkiye ekonomisini yorumlayan Prof. Dr. Veysel Ulusoy değerlendirmesine şöyle devam etti. " Ben hiç umudumu kesmedim bu seferki kriz çok kötü geldi yaklaşık olarak on yıllık bir kaybımız var.Aynı gelir seviyesine ulaşmak için 10-15 yıllık emek vermemiz gerekmektedir borcumuz çok toplandı çok hacimli oldu ama umudumuz var insan sermayemiz var " dedi. 

ÇABUKEL: 24 Haziran'da HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 

İyi parti Kahramanmaraş il Başkanı Ahmet Çabukel  program başında kısa bir selamlama konuşması yaparken 24 Haziran'da yapılacak olan istanbul seçimlerine şu sözlerle dikkat çekti ; 

" İyi parti olarak önümüzdeki hafta çarşamba gününden itibaren 22 tane il başkanı istanbul'da buluşacağız ve çalışacağız ondan sonra hep birlikte İstanbul'u kazanıp geleceğiz"  dedi

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER